Meer informatie stoelmassage

+31634082919

Stoelmassage offerte:

sharon@the-office-spa.nl

Openingstijden bedrijfsmassage

Ma-vr: 9AM-6PM

Relaxte massage voor McDonald’s winaars

Tientallen winnaars hebben met onze massage een onvergetelijke dag gehad met hun vrienden op het McDonald’s Good Times Island in de zomer van 2017!

Kijk zelf maar dit filmpje op Youtube over hoe The Office Spa bij dit evenement de stoelmassages verzorgde.

amsterdam stoelmassage relax verrassing


Wetenschappelijk Onderzoek Universiteit: In een gezondere omgeving voelen we ons beter

En we presteren er ook nog eens beter door, blijkt uit recent wetenschappelijk onderzoek!

Lees uitgebreid over dit baanbrekend onderzoek van de Universiteit Twente en CBRE waaraan Sharon van The Office Spa met stoelmassages bij CBRE in Amsterdam meedeed.

Sharon aan het masseren voor onderzoek

Op de Amsterdamse Zuidas deden in 2017 124 vastgoedconsultants mee aan een proef. CBRE – een wereldwijd werkend bedrijf dat kantoren en winkels verkoopt, verhuurt, inricht en verbouwt – richtte voor hen een proefkantoor in. In die kantooromgeving testte het bedrijf of consultants beter zouden functioneren onder zogeheten circadiaans licht, omringd door groen, met meer beweging en een skippybal om op te zitten.
Vijf maanden lang duurde het onderzoek, volgens de NRC. Het project bleek succesvol. De deelnemers die gedurende het onderzoek onder andere omstandigheden werkten voelden zich iets minder belast en waren beslist gelukkiger, energieker, voelden zich gezonder en sliepen lekkerder. 

nl_NLDutch