Meer informatie stoelmassage

+31634082919

Stoelmassage offerte:

sharon@the-office-spa.nl

Openingstijden bedrijfsmassage

Ma-vr: 9AM-6PM

The Office Spa is opgericht in 2015 door twee founders vanuit het idee dat massage veel meer is dan alleen ontspanning. Een stoelmassage geeft je energie en focus wat je helpt om creatiever met de uitdagingen op je werk om te gaan.

Inmiddels werken we met een vast netwerk van goede en professionele freelance masseurs, therapeuten, coaches en docenten waarbij we zorgen voor regelmatige sessies of eenmalige events.

freelance masseurs Amsterdam

De eigenaar Sharon is een shiatsu pro waarbij je volledig tot rust komt. Ze studeerde 4 jaar shiatsu (Japanse drukpuntmassage) bij het gerenommeerde Zen Shiatsu Instituut in Amsterdam en studeerde in 2012 af met een scriptie over gezicht lezen. Je gezicht zegt veel over je gezondheid.

Eerder werkte Sharon met veel plezier als communicatieadviseur voor grote bedrijven als IBM, ABN AMRO en KLM. Nu ´communiceert´ ze met mensen één-op-één door middel van massage, meer op microniveau dus.

Sharon studeerde ook in het buitenland, in Spanje en Portugal. Hablas español? Zij wel! En hoewel ze gek is van deze landen en hun klimaat, kunnen haar favoriete sporten alleen worden gedaan in de winter: schaatsen en skiën.

nl_NLDutch