Meet the team

The Office Spa is opgericht door Ivar van Hoorn en Sharon Teitsma; twee (shiatsu) massagetherapeuten. Zij zijn ervan overtuigd dat massage veel meer is dan alleen ontspannen. Het maakt je ook gefocust, creatief en lekker in je vel.


stoelmassage amsterdam ivarOver Ivar:

Ivar is serieus geïnteresseerd in mensen en de wereld waarin ze werken, met altijd een zeer vrije en luchtige benadering.

Zijn massagestijl is een mix van shiatsu, Zweedse en Thaise massagetechnieken waarbij Ivar de massage helemaal op jou afstemt.

Naast zijn werk voor The Office Spa, laat hij ook zijn creatief bloed stromen als fotograaf en filmregisseur. Hij produceerde bijvoorbeeld in 2008 een serie films over meditatie, massage en yoga genaamd “Relax” voor het McDonald’s in-store kanaal. Maar – teleurgesteld dat niemand zijn hamburgers in de lotushouding at – ging hij zelf 2 jaar wonen in een boeddhistische gemeenschap in Zuid-Frankrijk.

Eenmaal terug in Amsterdam, liet hij zijn haar weer lang groeien en werd massagetherapeut. Waarom? Omdat hij mensen zich goed wil laten voelen.

Hij volgde diverse stoelmassagecursussen en studeerde Klassieke Massage aan het bekende Leffelaar Instituut in Amsterdam.

In zijn vrije tijd blaast Ivar graag stoom af met muziek en voetbal.


massage amsterdam sharonOver Sharon

Sharon is een sociale en energieke shiatsu pro die verder kijkt dan alleen jouw buitenkant. Ze studeerde 4 jaar shiatsu (Japanse drukpuntmassage) bij het gerenommeerde Zen Shiatsu Instituut in Amsterdam en studeerde af met een scriptie over gezicht lezen – maak je geen zorgen, gelukkig is dat niet hetzelfde als gedachten lezen.

Tegenwoordig combineert ze haar shiatsu roots met andere massagetechnieken zoals Thai yoga en kijkt daarbij welke elementen het beste voor jou zijn.

Eerder werkte Sharon met veel plezier als communicatieadviseur voor verschillende doelgroepen en bedrijven als IBM, ABN AMRO, KLM. Nu communiceert ze met mensen één-op-één door middel van massage, meer op microniveau dus.

Sharon studeerde ook in het buitenland, in Spanje en Portugal. Hablas español? Zij wel! En hoewel ze gek is van deze landen en het bijbehorende warme zonnetje, kunnen haar favoriete sporten alleen worden gedaan in de winter: schaatsen en skiën! Lekker de kou op de wangen.