Meet the team

The Office Spa is opgericht door Ivar van Hoorn en Sharon Teitsma. Zij zijn ervan overtuigd dat massage veel meer is dan alleen ontspannen. Een stoelmassage geeft je energie en focus wat je helpt om creatiever met de uitdagingen op je werk om te gaan.


stoelmassage amsterdam ivar

Ivar gebruikt een mix van shiatsu, Zweedse en Thaise massagetechnieken. Hij stemt de massage helemaal op jou af waardoor je je daarna ontspannen en vol energie voelt.

Ivar volgde diverse stoelmassagecursussen en studeerde Klassieke Massage aan het bekende Leffelaar Instituut in Amsterdam. Daarnaast is hij ook mindfulness coach met een focus op beweging op het werk.

Ivar heeft vanaf 2008 2,5 jaar in een boeddhistische leefgemeenschap in Zuid-Frankrijk gewoond. Hij is nog niet verlicht, maar best wel zen.

Ivar werkt ook als fotograaf en filmmaker onder de naam Studio Ivanho.

In zijn vrije tijd blaast Ivar graag stoom af met muziek, voetbal en klimmen.


massage amsterdam sharon

Sharon is een shiatsu pro waarbij je volledig tot rust komt. Ze studeerde 4 jaar shiatsu (Japanse drukpuntmassage) bij het gerenommeerde Zen Shiatsu Instituut in Amsterdam en studeerde af met een scriptie over gezicht lezen. Je gezicht zegt veel over je gezondheid.

Tegenwoordig combineert ze haar shiatsu roots met andere massagetechnieken zoals Thai yoga en kijkt daarbij welke elementen het beste voor jou zijn.

Eerder werkte Sharon met veel plezier als communicatieadviseur voor grote bedrijven als IBM, ABN AMRO en KLM. Nu ´communiceert´ ze met mensen één-op-één door middel van massage, meer op microniveau dus.

Sharon studeerde ook in het buitenland, in Spanje en Portugal. Hablas español? Zij wel! En hoewel ze gek is van deze landen en hun klimaat, kunnen haar favoriete sporten alleen worden gedaan in de winter: schaatsen en skiën!