Bedrijfsmassage Amsterdam

amsterdam massage ontspannenBedrijfsmassage – ons verhaal

Bedrijfsmassage helpt je om je goed te voelen, niet alleen met een relaxed lichaam, maar vooral: met een ontspannen geest. Of anders gezegd: stoelmassage biedt je veel meer dan alleen fysieke voordelen. Het houdt je gefocust…omdat we willen dat jij je op je werk energiek voelt, verfrist en creatief! En daarbuiten natuurlijk ook…

Daarvoor zorgen wij als gecertificeerde massagetherapeuten.

The Office Spa ervaring

bedrijfsmassage amsterdam geur Geur

We zijn gefascineerd door geuren en hun effect op onze stemming. Onze favoriete aroma is een combinatie van natuurlijke lavendel en sinaasappel. Deze essenties ondersteunen de massage: de ene werkt rustgevend, de andere maakt je opgewekt en blij. Klinkt goed, niet?

stoelmassage amsterdam muziek Muziek

Hetzelfde geldt voor muziek. Wij zetten graag muziek op tijdens de bedrijfsmassage (maar dat hoeft natuurlijk niet). Dat betekent iets anders dan het gebruik van ‘typische massagemuziek’, je weet wel: met natuurgeluiden zoals stromende watervallen en zingende vogels.


stoelmassage amsterdam fun Fun

Wij denken dat ‘fun’ in jouw werk en in ons werk belangrijk is. Serieus? Ja, we zijn serieus over fun. Plezier geeft je energie, houdt je in beweging en maakt je glimlachen.

stoelmassage amsterdam energie Energy

Bij stoelmassage denk je misschien vooral aan de ontspannende werking op je lichaam. Maar een ontspannen en ‘gelukkig’ lichaam zorgt ook voor een ontspannen en gelukkige geest. Door ruimte in je hoofd te creëren voor energie, creativiteit en inspiratie.

Ervaar het zelf!


Do you think you deserve it?

 


 

Did you know?

  • Een zieke werknemer een werkgever een gemiddelde van 250 euro per dag kost?
    Voorkomen is beter…
  • Stoelmassage fiscaal aftrekbaar is? Lees hier hoe.
    Goed om te weten!

 


 

Wil je nog meer weten?

Ben jij geïnteresseerd in een gesprek of een proefmassage, dan horen we dat graag via dit contactformulier of een mailtje aan team@the-office-spa.nl.